Fengshui-advies

Energie en Leven

Inspiratie

CREATIEF : als je verder gaat op ontdekkingstocht kan het gebeuren dat je innerlijk beeld opklaart. Je krijgt misschien een glimp van licht te zien die je situatie verheldert. Er daagt iets aan het eind van de horizon

INTELLIGENTIE : Laat je geest je weg ‘leiden’. Je mag op dat nieuwe pad nieuwere en spannendere gedachten hebben dan je oude ‘gewone’ van vroeger. Het kan dat oude inzichten worden uitgedaagd, op pad naar nieuwe zienswijzen. Zo verruim je je geest en leef je minder met verdedigingen en muren rondom je.

LIEFDE EN MEDELEVEN : ontdek dat je jezelf en anderen rondom je kan vergeven. Fantasieën over gekwetsheid en wraak kunnen zo vervangen worden door een zachte emotie. Je kan zien dat er onbegrensde liefde rondom je is, en je begint ernaar toe te bewegen. Het feit dat je verlangt om lief te hebben en liefgehad te worden, motiveert je en je laat excuses achterwege, over dat je ‘onwaardig’ zou zijn voor liefde..

QUANTUM SPRONGEN : wees ervan bewust wanneer je een moment hebt van dramatisch ontwaken. Dit zijn AHA ontdekkingen, die een volledige laag realiteit kunnen doen tevoorschijn komen : dit is een nieuw niveau in bewustzijn, een dat meer licht met zich meebrengt.

TOEWIJDING : het leven is VOL VAN WONDEREN. Door dit inzicht zie je dat je je eigen bestaan kan eren. In deze wereld kan je toegewijd zijn, en daardoor word je automatisch waardevol.

We houden bij fengshui advies geen persoonlijke info van onze bezoekers bij. (gdpr)